Kostenindicatie & Aanmelden

Meer informatie ?

Forsythialaan 62
1702 TD - Heerhugowaard

Over mij

Mijn naam is Bianca Schouten-Kroon, 39 jaar oud en getrouwd met Mark. We hebben 4 kinderen, nu in de leeftijd van 10 t/m 19 jaar oud. Ik ben een half jaar na de geboorte van ons eerste kindje als gastouder begonnen en vang nu al 18 jaar met heel veel plezier gastkinderen op. Onze eigen kinderen zijn altijd snel gewend aan de gastkinderen en vinden het ook gezellig.

Ik vind regelmaat belangrijk, dit geeft een vertrouwd gevoel. Vooral de slaap-, eet- en drinkmomenten zijn een houvast voor de kinderen. Natuurlijk is er genoeg tijd om vrij te spelen en aandacht te geven aan wat de kinderen leuk vinden om te doen. Daarnaast luister ik ook graag naar jullie als ouders, wat jullie belangrijk vinden, zodat de opvang snel vertrouwd voelt.

Wij wonen in een kindvriendelijke straat met een groot speelveld/speeltuin voor het huis. Helemaal geen auto's in de straat, dus alle ruimte om veilig te spelen.

Ik ben als Franch en Free (zelfstandig) gastouder aangesloten bij Gastouderbureau Berend Botje. Dit heeft als voordeel dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen en ook blijf ik qua opleiding up-to-date, zodat ik kan blijven voldoen aan de wet kinderopvang.

U kunt mij terug vinden in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer: 294998135