Kostenindicatie & Aanmelden

Meer informatie ?

Forsythialaan 62
1702 TD - Heerhugowaard

Over mij

Mijn naam is Bianca Schouten-Kroon, getrouwd en ik ben 37 jaar oud. We hebben 4 kinderen, Jordi 18 jaar, Mika 15 jaar, Esmee 12 jaar en Liza van 9 jaar oud. Ik ben 6 maanden na de geboorte van ons eerste kindje als gastouder begonnen en vang inmiddels al 17 jaar met heel veel plezier kinderen op. Onze eigen kinderen zijn altijd snel gewend aan de gastkinderen en vinden het ook gezellig.

Ik vind regelmaat belangrijk, dit geeft kinderen een vertrouwd gevoel. Vooral de slaap-, eet- en drinkmomenten zijn een houvast voor de kinderen. Natuurlijk is er genoeg tijd om vrij te spelen en aandacht te geven aan wat een kind leuk vind om te doen. Ook luister ik graag naar jullie als ouders, wat jullie belangrijk vinden.

Wij wonen in een kindvriendelijke straat met een groot speelveld/speeltuin voor het huis. Helemaal geen auto's in de straat, dus alle ruimte om veilig te spelen.

Ik ben als Franch en Free (zelfstandig) gastouder aangesloten bij Gastouderbureau Berend Botje. Dit heeft als voordeel dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen en ook blijf ik qua scholing up to date, zodat ik kan blijven voldoen aan de wet kinderopvang.

U kunt mij terug vinden in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer: 294998135